"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Saturday, 3 December 2011

alhamdulilah,,perjlnn dipermudahkan walaupon hujan smlm..hehe

 allahu rabbi,,

yayah,raidah
cikgu taufiq,n abam khushairi..

waa,,lpe bwk camera,,bestye bwk camera kan.. ni gmbr3 lme.

semalam deal dgn cikgu taufiq,, n shbt2 kptm..
yayah,,raidah,idah pg wangsa walk jumpe atas urusan..
ok,,msg2 lmbt smpi..ct ad hal kat office sekajap..kami p ampank park sekejap amek spectacles shbt..ka,i redah ujan...sbb air je pom.haaha..da lme x men redah2 ujan ni..
hhuhuh.....ckp kat ct,,lmbt blnje kami..hahahah,,

masa berjln n ALLAH mudahkan urusan..kami smpi,,dorg pom smpi..tunggu kat tngkat 3,,wangsa walk,,kami p dulu carik,,last2 dorg kat blkg kami..teet,,bunyi msg,,si baju ijau,,dari ct,,mereka di blkg sy..
ahahaha,,


alhamdulilah,,dpt kenal lg sorg shbt ct,,nme nye cikgu shah study kat unisel..umur 20..
mantop nye penyampaiannye..aiwah..

 malunye,,nk bkk bicara..n malunye3..
yg best nya..hoho
carik puny carik meja..
jeng,,ad meja bulat utk 6 org..1 tuh je meja bulat kat food court wangsa walk..
so,abam khushairi punye kosi 1 je warna len..sbb x cukup kosi,total 7 org..hehe
kelaka betul,,
alhamdulilah..dipermudahkan Allah

kami berbincg2 dan mmbuka topic..
 ana tempah pd ct,,air zam zam 2,,dan die minta bya rm10 je,,actually 1 botol rm10..so,free 1..alhamdulilah..moga ALLAH mudahkan urusan nye.,.
dan ana mintak die pd 28 hb 1 bg perkongsian nnti,,program bersama shbt2 kptm di taman botani shah ALAM..
abam shah bkk topic..
ok2..sgt best smlm..
die tnye kat kami..
target2  maal hijrah..sape suke jwb dulu,,nnti org len da xleh tru dah,,n terlepas cpt..
ana ckp..nk jdk yg lbh bek dari sebelum ni..xbyk berckp..inshaALLAH..alhamdulilah terlepas..hehe,,
dan bgtau tips dari seorg shbt..
kacau air minum lawan arah jam smbil2 tuh bc doa buka hati dan lpg hati,,spy mudah memahami ilmu,,...

cikgu taufiq lak,berckp psaai akhlak..dakwah bil hal..dakwah melalui perbuatan,,yg sgt bestnye,,birthday die 7 ogos..ana 6 ogos..ptotla pagai lbh krg..seorg shbt ad cam kami pagai sgt same.yg bestnye ! kami adik beradik,,!so,,xleh2 jd psgn..huahuahua..heh..ehem,,kena len2 baru menarik,,betul x?lgpon ct da tua 24 thn..haha..ana muda lg..betul betul betul???

uish2,ouch,sekang msa bljr..! haha..

yes,,cikgu blnja air lg..
yes,,dorg semua order,,teh la..
ttb ana sorg orange juice..hahah..
ok2,,leps tuh die btau,,nk elakkan dari terkena buatan org bc bismilahillazi la yaduru maasmihi syaiun fi ardi wala fisama ie' wahuassami'un a'lim..alhamdulilah,,



lepas tu,,igt nk men bowling dgn semua..kat wangsa walk,,sekali cikgu shah ad urusan dgn pihak masjid..cikgu taufiq n abam abu bincg2,,dorg xdpt nk join men..so,,kami jela men sesama..alhamdulilah,,program begini dpt kukuhkan ukhuwah antara kami..sgt best!,,dorg semua kaki bowling.


syukur x terkira,,dpt mengenali mereka..=)
smlm,,rase sedih nk tinggalkan mereka..
yg byk ilmunye..
"duduk bersama org2 yg mencintai para alim ulama,berkongsi mutiara kata dgn nya,juga merupakan anugerah d atas anugerah ihsan Allah kpd hambanya

No comments:

Post a Comment