"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Friday, 14 February 2014

CARA MENDENGAR EWANA.FM bagi Pengguna Nokia Lumia


Assalammualaikum,

saya  nak kongsikan kepada anda semua yang miliki hp Nokia Lumia, korang juga boleh dengar ewana F.M sama macam pengguna android dan Ipone. nak Tahu bagaimana ? Mudah saja caranya..
 
 
Go to store , click apps , click top free , search Tune In , After Install search at browse ewana radio,
Selamat Mendengar!! =)
    Jangan lupa, , untuk para bloggers di luar sana. Ewana F.M ada buat segmen carta blogger30.
Setiap selasa pada jam 10.00 malam hingga 12.00 malam.
 bersama dengan DJ lia Omey dan Dj Azz. =)

 
korang semua boleh like page FB ewana :  https://www.facebook.com/ewana.fm
wassap :01122350450
wechat : 01122350450
Hashtag /IG: #ewanablogger30 

 

 
Latar belakang ewana f.m

 

korang pernah dengar tak Ewana F.m ? Jom baca dulu, serba sikit latar belakang radio ewana f.m.

eWana.FM merupakan radio internet yang menggunakan teknologi terkini yang menggabungkan audio, video dan elemen interaktif seperti internet chat, SMS dan Internet voice call. Teknologi ini memberikan pengalaman yang lebih menarik kepada pendengar  kerana tidak seperti radio kenvensional, pendengar eWana.FM boleh berinteraksi secara live dengan DJ bertugas.

eWana.FM disiarkan 24 jam sehari secara langsung dan rakaman. Sesiapa sahaja dengan akses internet dapat mendengar eWana.FM tanpa mengira waktu dan sempadan geografi. Pendengar hanya perlu melayariwww.eWana.FM dan boleh berhibur dengan seleksi lagu-
lagu, live video dan segmen yang disediakan.

eWana.FM menyediakan pelbagai segmen yang mencakupi topik Perniagaan, Hiburan, GayaHidup,   didikan,Sosial dan banyak lagi.Segmen ini disulami dengan muzik, wawancara pertandingan, internet chat, internet voice call, fone call dan SMS menjadikan eWana.FM platform untuk menyebarkan mesej kepada massa..

 

 

 

 

 

 
Jom sama-sama kita menyokong ewana.fm ,eWana.fm more than just a radio..

2 comments:

  1. tak sabar nk tunggu segmen carta 30 blogger, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nuar.. dah dengar ulangan x .. yang dorg sebut penaberkala tu... hehe. tau xpeee! =)

      Delete