"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Wednesday, 27 August 2014

Peluang keemasan- Buat duit dengan Advertorial

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Peluang Keemasan Buat Blogger Malaysia.
 
Berita baik yang harus dikongsi bersama. Sebenarnya ini adalah satu peluang baru buat para blogger di Malaysia


Apa itu Advertorial.MY?

Advertorial.MY adalah satu ruang untuk para blogger menawarkan khidmat menulis artikel dan untuk para usahawan ataupun peniaga yang ingin mempromosi barang jualan ataupun perkhidmatan yang ditawarkan.

Jika sebelum ini, kita ada dengar ada blogger yang dibayar dengan bayaran yang lumayan untuk satu-satu entri penulisan mereka di blog.Sebenarnya mereka diberi bayaran untuk menulis entri tersebut di blog mereka. Setiap bayaran dan penulis tersebut telah dipersetujui sebelum mereka menulis. Pengiklan yang nak promosi barangan mereka melalui medium blog tersebut telah memberikan bayaran kepada blogger tersebut.


Barayan hasil yang pihak ADVERTISER berikan tidak akan diambil sedikitpun oleh pihak Advertorial.MY. Semua hasil pendapatan tersebut milik blogger sepenuhnya. Advertorial.MY hanya menyediakan platform sebagai orang tengah untuk anda(blogger) dan ADVERTISER.

Bagi melayakkan anda(blogger) mendapat peluang tersebut. Anda kena daftarkan  blog anda dengan Advertorial.MY. Peluang ini hanya untuk mereka yang berdaftar dengan Advertorial.MY sahaja. .

Berminat nak tulis review dan jana pendapatan melalui blog anda. Anda boleh mendaftar di sini-->> Daftar Advertorial.MY


No comments:

Post a Comment