"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Friday, 12 September 2014

jom makan lebih sihat dengan happytimekitchen

Kepentingan menjaga tubuh badan


Kesihatan diri merupakan harta yang paling berharga namun ramai yang tidak menyedarinya sehingga ditimpa sesuatu penyakit yang tenat. Ramai juga yang tidak menyedari akan peranan pengambilan makanan yang berkhasiat untuk memastikan kesihatan yang baik.

Punca utama serangan penyakit-penyakit tenat seperti kanser dan penyakit jantung ialah kerana tidak memakan makanan yang sempurna dan kurang memakan makanan yang berkhasiat dan kurang bersenam.

Diet anda menentukan keadaan kesihatan anda sepertimana pepatah diri anda ialah apa yang anda makan.

Penjagaan makanan
Jom kita ubah cara pemakanan kita dengan Happtimekitchen





                                                     Fruits and salad

Makanan ni sebenarnya dengan nasi. brown Rice. tapi disebabkan badan tidak mahu menerima nasi. maka makan ni sahaja! ni pun sedap! ada juga disediakan Perkhidmatan penghantaran percuma . Kebiasaannya untuk lunch. Jom tukar tabiat pemakanan dengan makanan yang berkhasiat.


Info /order di http://happytimekitchen.blogspot.com/p/order-now.html..

Tq for the healthy food happytimekitchen! :D dah 3x makan. tak puas. sebab sihat untuk badan kita.
saya nak buat order lagi! jom sama sama change ourself to be a better lifestyle.

#level10 #cleanandbalance #realfood #realhealth

2 comments:

  1. wow! ini best... nak try order juga lah.. hee..

    anyway, saya tag awak untuk liebster award... jemputlah.. :)

    http://life-of-pearl.blogspot.com/2014/09/liebster-award-dari-blogger-zai-jamilah.html

    ReplyDelete