"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Thursday, 25 September 2014

Review produk wonder Glow Cosmetics


 

Korang pernah dengar tak produk wonder Glow cosmetics?

Ni saya nak kongsikan apa dia produk wonder Glow Cosmetics ni.

Wonder Glow Cosmetics (M) Sdn Bhd menawarkan pelbagai produk kecantikan seperti krim pemutih, krim anti penuaan, krim kecantikan wajah, dan minuman kecantikan dari dalam.

Rupa-rupanya Wonder Glow Cosmetics (M) sdn bhd ni sudah lama perniagaanya dari 2010 dan produknya telah berdaftar di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Produk keluaran Wonder Glow Sebelum ini telah ada lebih 30 produk lain.

Antara Produk Terbaharu wonder Glow Cosmetics (M) sdn Bhd

                                            1)Wonder Glow White Diamond Series
 


Terdiri daripada 3 set penjagaan wajah iaitu WONDER GLOW DAY WHITE DIAMOND SERIES, WONDER GLOW NIGHT WHITE DIAMOND SERIES dan WONDER GLOW BAR SOAP DIAMOND. Diantara fungsinya ialah dapat menghilangkan jerawat dengan berkesan. bagi mereka yang ada masalah jerawat, apa kata korang cuba Wonder Glow White Diamond Series ini.Untuk info lanjut di http://www.wg.com.my/white-diamond-set.




2)Wonder Glow Gold Black Set




Kandungan set bagi Wonder Glow Gold Black pula terdiri daripada WONDER GLOW DAY GOLD, SERIES, WONDER GLOW NIGHT GOLD SERIES dan WONDER GLOW BAR SOAP GOLD. Bagi set yang ni, kebekesananya adalah anti penuaan dan kulit kelihatan awet muda dari usia kerana ia diperkaya dengan AHA yang memperbaharui sel kulit mati dan wajah lebih berseri. Untuk info lanjut di   http://www.wg.com.my/white-diamond-set



3)Wonder Glow Silver Black Set


Bagi kandungan set  Wonder Glow Silver Black pula terdiri daripada WONDER GLOW DAY SILVER SERIES, WONDER GLOW NIGHT SILVER SERIES dan WONDER GLOW BAR SOAP GOLD dapat mengecilkan pori dan menghaluskan kulit wajah supaya lebih licin dan berseri.
 

Ketiga-tiga produk diatas sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita. Lebih jimat bila suami isteri pakai produk yang sama dan sesuai untuk semua jenis kulit. Untuk info lanjut di http://www.wg.com.my/silver-black-set



4)Wonder Glow V-Shape Serum


Wonder Glow V-Shape Serum ni lebih sesuai untuk wanita, kalau lelaki nak cuba boleh jugak. Manalah tau nak kelihatan runcing kan. Ok, Serum ini berfungsi membentuk wajah lebih tirus dan v-shape dan kulit menjadi lebih glowing. Cela-cela dan parut dimuka boleh hilang dengan berkesan dan ia boleh meresap ke lapisan kulit supaya kulit manjadi lebih anjal, tegang dan berseri. Nak tengok kesannya dalam masa 7 hari saja sekiranya korang pakai dengan kerap dan mengamalkan penjagaan-penjagaan lain. Untuk info lanjut di http://www.wg.com.my/v-shape-serum


AWAS! sekarang ni, ada banyak produk tiruan Wonder Glow, Pastikan produk original bila beli mesti ada pelekat hologram di bahagian belakang kotak .

Testimoni produk.

Produk Wonder Glow ni ramai sudah mencuba dan kesannya luar biasa!
Rugi tak beli!



Berminat menjadi Agen

Bagi Rakan Niaga seperti stokis dan pengedar, margin keuntungan adalah sehingga 30-50%!! Bergantung pada target sales, pendapatan anda boleh mencecah RM 5k hingga RM 50k ke atas sebulan! Untuk pembelian 10 set layak menjadi Agen Mobile ( 20% ), Agen Kiosk - 50 set ( 30% ) manakala  untuk Sub-Stokis ( 40% )  dan Stokis Negeri ( 50%) .

Boleh juga Hubungi  Kikirina La Folia
Cosmetics Consultant : Cosmecueticals & Aesthetics Team –
[ Wonder Glow Cosmetics Malaysia Sdn Bhd ]
ditalian / wassap: +6016-755 9991/+607-7766358.
Untuk rakan niaga seluruh Malaysia. Segera! peluang ini sangat terhad!
Setiap super stokis, stokis dan pengedar hanya untuk satu kawasan sahaja

update-update terbaru pasal produk WONDER GLOW COSMETICS

like and follow okKorang semua boleh  like and follow page-page wonder glow cosmetics ni untuk perkembangan terbaru produk wonder Glow cosmetics

FB: https://www.facebook.com/wonderglowmalaysiaofficial
Twitter: https://twitter.com/wonderglow
YouTube: http://www.youtube.com/user/wonderglowcosmetics
Instagram: http://instagram.com/wonderglow_malaysia

korang juga boleh beli online tau di http://www.wg.com.my
Ada penghantaran percuma jika anda beli RM500 ke atas. =)

 INGAT! PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI!

No comments:

Post a Comment