"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Thursday, 9 April 2015

Perkhidmatan Penghantaran percuma dengan Pembelian Minyak Wangi Chettaki Omey


saya jarang jumpa Minyak wangi Wanita yang lembut lembut baunya dan akhirnya saya jumpa jua. Kalau tak sebelum ni bau minyak wangi kuat je , rasa pening kepala naik kereta. sekarang tak lagi , dengan De'xandra perfume .saya Tak sakit hidung dan tak pening kepala. kalau nak tahu boleh dibawa sembahyang juga tau. saya pilih Minyak Wangi Bright crystal  by Versace dari chettakiomey. Tak Mahal dan Packing simple je, Harganya cuma RM65 sahaja dan tiada caj kos perkhidmatan penghantaran :)


ciri-ciri Minyak Wangi De'Xandra ni :-
  • Inspirasi Jenama Antarabangsa (Top Perfume)
  • Setanding Produk Antarabangsa
  • Produk halal
  • Travel Perfumes
  • 35ML (Tidak terlalu kecil/besar)
  • Packaging yang menarik dan cantik
  • Mengikut citarasa Malaysia
  • Pati original , Boleh dibawa Solat
  • EDF , Tahan Lama (More Than 8 Hours) 



Sedikit ciri-ciri De’Xandra Perfume :
Inspirasi jenama antarabangsa (Top Perfume)
Setanding produk antarabangsa
Produk Halal
Pati original, boleh di bawa solat
EDP, tahan lama (more than 8 hours)
Travel Perfumes
35 ML (tidak terlalu kecil/besar)
Packaging yang menarik dan cantik
Mengikut citarasa Malaysia
- See more at: http://hazmanfadzil.com/2015/04/08/kos-penghantaran-percuma-dengan-setiap-pembelian-minyak-wangi-murah-koleksi-chettaki-omey/#sthash.ZP3kSBF4.dpuf

Untuk lelaki pun ada . nak baca review boleh tengok di blog blogger Hazmanfadzil

Katanya sekarang dah jadi koleksi peribadi dia. Jom dapatkannya di 
website : chettakiomey.com   
Phone number : 0132644310 (LIA)


Fanpage : facebook.com/chettakiomey
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 013-2644310 (LIA) - See more at: http://hazmanfadzil.com/2015/04/08/kos-penghantaran-percuma-dengan-setiap-pembelian-minyak-wangi-murah-koleksi-chettaki-omey/#sthash.ZP3kSBF4.dpuf

Fanpage : facebook.com/chettakiomey
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 013-2644310 (LIA) - See more at: http://hazmanfadzil.com/2015/04/08/kos-penghantaran-percuma-dengan-setiap-pembelian-minyak-wangi-murah-koleksi-chettaki-omey/#sthash.ZP3kSBF4.dpuf

Fanpage : facebook.com/chettakiomey
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 013-2644310 (LIA) - See more at: http://hazmanfadzil.com/2015/04/08/kos-penghantaran-percuma-dengan-setiap-pembelian-minyak-wangi-murah-koleksi-chettaki-omey/#sthash.ZP3kSBF4.dpuf
Fanpage : facebook.com/chettakiomey
Instagram : instagram.com/chettakiomey
Website : www.chettakiomey.com
Phone No : 013-2644310 (LIA) - See more at: http://hazmanfadzil.com/2015/04/08/kos-penghantaran-percuma-dengan-setiap-pembelian-minyak-wangi-murah-koleksi-chettaki-omey/#sthash.ZP3kSBF4.dpuf












No comments:

Post a Comment