"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Sunday, 16 August 2015

Promosi diskaun hebat separuh harga di Restoran Itali capricciosa Malaysia


Danish, Pena Berkala, Neyra , saya.

Hari jumat hari tu, saya dengan 2 orang rakan blogger pergi ke Restoran Itali No.1 Malaysia yang ada sijil halal tau . sedap sedap semua. Nak tahu apa makanan yang kami review? jeng jeng nanti dulu .. kita cerita dulu kat mana restaurant ni , senang ja cari pergi ke level 1 jalan sikit kat food court  pavilion kuala lumpur. dari jauh dah nampak CAPRICCIOSA . dah lah crew staff kat situ pun sporting ja layan customer.. service mantop!

kita cerita dulu apa promotion sekarang ni , ada 2 promotion tau. kita cerita ni dulu ok :P baru cerita apa makanan yang kami review . hihi. sabar sabar.





1) Promosi Diskaun 50% OFF Everything

Promosi diskaun 50% Cuma 4 hari ja Bermula 13 Ogos 2015 sehingga 16 Ogos 2015. Ajak  sedara mara jiran jiran sahabat handal ramai ramai turun padang okay hujung minggu ni.

Potongan 50% ni untuk kesemua hidangan yang ada dalam menu kecuali set promosi.








cepat cepat 50% tu, 13-16 August ja lepas 16 August akan turun banner promotion tu.

2) Merdeka promotions
lagi best ! Sempena merdeka day tak lama lagi ni Restaurant Itali capricciosa mengadakan promosi , hanya RM58nett sahaja untuk 2-3 orang bermula 1 ogos-31 ogos 2015. boleh la serbu ramai ramai ke outlet outlet restaurant capricciosa. :)

okay, sekarang ni baru saya cerita makanan makanan yang kami review.

untuk desserts dulu :-



chocolate brownie RM11.90


Affogato RM9.90

 Espresso with vanilla caramel & chocolate

Gelato RM4.90

Ice cream with oreo crumbs


Pizza
                                                           Pizza Capricciosa
                                                     - RM17.90 for personal size
                                                     - RM27.90 for family size

sedap sangat topping dia suggestion dari PR menu popular pizza 
 ada streaky beef , beef pepperoni, mozzarela cheese, mushroom dan black papper


Ocean Platter ( RM69.90)

Ocean Platter ( RM69.90)
boleh kongsi 2-3 orang
 Creamy Garlicky Salmon ,Calamari Fritto,Black Mussels,Rice Croquette, Capri Superstar Pasta, Mixed Veggies


kita Zoom bagi lebih nampak menu ni

Drinks


Tea Lychee, Citrus Mint, Mango Lychee, Lychee Pop. (RM11.90 Glass / RM22.90 1 litre pitcher)

Tea Lychee :-
Ice lemon tea,& Lychee syrup topped with lychee fruit

Citrus Mint :-
Crushed Mint Leaves with refreshing lime Juice

Mango Lychee :-
Mango juice , Ice lemon tea & Lychee syrup topped with lychee fruit.

Lychee pop :-
Grenadine & Lychee Juice topped with lychee fruit & loaded lychee pearls


Sedap sangat air saya Lychee pop manis tak sangat sedang sedang ja! Digalakkan order bagi yang on diet macam saya :D






masing masing sibuk mengupdate betapa cantik dan sedap air air  ni :)  Neyra order Citrus Mint. Air ni pun bagus untuk orang yang tengah berdiet. Hanya boleh didapati di Restaurant Itali Capricciosa ja tau.



Outlet lain Capricciosa:
Capricciosa Sunway Pyramid
Capricciosa Sunway Putra Mall 
Nak tahu info lebih lanjut. Boleh la layari : -
Website:

Facebook:





1 comment:

  1. enjoy makanan italiano.. sedap tak leh nk lupa dlm seminggu dua nih.

    ReplyDelete