"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Tuesday, 22 September 2015

amjifaexclusive Qurta Anta by Amar baharin

Baju kurta sekarang dah mendapat tempat di hati orang melayu, yeyy .. bukan orang pakistan , india ja  pakai tau! melayu pun dah pakai tau. masa kecik dulu selalu pakai baju kurta , sebab mudah nak bergerak sana sini! 

nak cerita ni Amar Baharin pun ada buat kurta tau. saya dan kawan kawan dari kelab blogger ben ashaari dijemput Hi-tea bersama Amar baharin memperkenalkan Qurta keluarannya sendiri, iaitu QurtaAntaBasic di bawah jenama Amjifa Exclusive   




Cantik warna dia,  kain cotton itali ! Trend Islamic katanya! boleh jadikan sebagai pakaian harian , boleh juga pakai masa solat jumaat, Dulang boys.

 Baju Qurta anta ni slim fit, size sampai XXL . Baju kalau size S digalakkan M sebab size nya agak FIT :D ada zip di lengan untuk wudu atau sinsing tangan kalau nak basuh pinggan kat dapur ke ,*hehe

 Antara koleksi QurtaAnta Basic Amjifa Exclusive :-











Tak lama lagi AmjifaExclusive akan keluarkan baju sedondon dengan anak! tak sabar nak tunggu!

Berbaloi  dengan kualiti kainnya Harga Qurta Anta -RM139 include postage (sm/ss) sahaja


Maklumat lanjut  Qurta Anta Basic :- 
Instagram : Amjifaexclusive 
WhatsApp : 0166860645 
Email : amjifaexclusive@gmail.com 
Rakan Niaga : Amjifaexclusive KL WhatsApp : 0169696891

Kami (kelab blogger Ben Ashaari) mengucapkan terima kasih kepada Amar baharin sudi jemput kami BerHi-tea bersama ! Amar so nice & humble! Good Job! , Moga Terus sukses on your business.







18 comments:

  1. Replies
    1. kan! cantik baju ke modelnya . hahaha . i'll join! :D

      Delete
  2. Replies
    1. kan lisa.! cantik baju ke cantik amar baharin. emm

      Delete
  3. Smart bj ni. Kalo lelaki yg sula slimfit memang sesuai la grab 1 helai

    ReplyDelete
  4. Ai suka fit2 ni, cuma tak slim je... Dah slim nanti kite beli 8 helai!!! Hahahaa

    ReplyDelete
  5. Suka baju hijau tu tapi kena slim dulu alamatnya

    ReplyDelete
  6. Wah mmg smart laa bila pakai hehhe

    ReplyDelete
  7. Best-best nanti aku sambar selai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu pun dah sambar sehelai! not bad la daus , sesuai dengan daus :D

      Delete
  8. nanti nak beli bg abah adik pakai .. weeeeee ~

    ReplyDelete
  9. menarik..colour pun cantik-cantk..

    ReplyDelete