"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Tuesday, 22 September 2015

amjifaexclusive Qurta Anta by Amar baharin

Baju kurta sekarang dah mendapat tempat di hati orang melayu, yeyy .. bukan orang pakistan , india ja  pakai tau! melayu pun dah pakai tau. masa kecik dulu selalu pakai baju kurta , sebab mudah nak bergerak sana sini! 

nak cerita ni Amar Baharin pun ada buat kurta tau. saya dan kawan kawan dari kelab blogger ben ashaari dijemput Hi-tea bersama Amar baharin memperkenalkan Qurta keluarannya sendiri, iaitu QurtaAntaBasic di bawah jenama Amjifa Exclusive   




Cantik warna dia,  kain cotton itali ! Trend Islamic katanya! boleh jadikan sebagai pakaian harian , boleh juga pakai masa solat jumaat, Dulang boys.

 Baju Qurta anta ni slim fit, size sampai XXL . Baju kalau size S digalakkan M sebab size nya agak FIT :D ada zip di lengan untuk wudu atau sinsing tangan kalau nak basuh pinggan kat dapur ke ,*hehe

 Antara koleksi QurtaAnta Basic Amjifa Exclusive :-











Tak lama lagi AmjifaExclusive akan keluarkan baju sedondon dengan anak! tak sabar nak tunggu!

Berbaloi  dengan kualiti kainnya Harga Qurta Anta -RM139 include postage (sm/ss) sahaja


Maklumat lanjut  Qurta Anta Basic :- 
Instagram : Amjifaexclusive 
WhatsApp : 0166860645 
Email : amjifaexclusive@gmail.com 
Rakan Niaga : Amjifaexclusive KL WhatsApp : 0169696891

Kami (kelab blogger Ben Ashaari) mengucapkan terima kasih kepada Amar baharin sudi jemput kami BerHi-tea bersama ! Amar so nice & humble! Good Job! , Moga Terus sukses on your business.







18 comments:

  1. Replies
    1. kan! cantik baju ke modelnya . hahaha . i'll join! :D

      Delete
  2. Replies
    1. kan lisa.! cantik baju ke cantik amar baharin. emm

      Delete
  3. Smart bj ni. Kalo lelaki yg sula slimfit memang sesuai la grab 1 helai

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dkna! belikan satu untuk suami! ahahah

      Delete
  4. Ai suka fit2 ni, cuma tak slim je... Dah slim nanti kite beli 8 helai!!! Hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahaha.. Amboi razi! 8 teruii haha

      Delete
  5. Suka baju hijau tu tapi kena slim dulu alamatnya

    ReplyDelete
  6. Wah mmg smart laa bila pakai hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! smart sangat macam amar baharin.. eh

      Delete
  7. Best-best nanti aku sambar selai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu pun dah sambar sehelai! not bad la daus , sesuai dengan daus :D

      Delete
  8. nanti nak beli bg abah adik pakai .. weeeeee ~

    ReplyDelete
  9. menarik..colour pun cantik-cantk..

    ReplyDelete