"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Wednesday, 25 November 2015

JuzFit Kurus dalam masa 7 hari



Nak kurangkan berat badan dalam masa seminggu minumlah juzfit , bukan setakat kurus ada lagi kelebihan produk juzfit ni , yang kurus nak kempis kan lagi perut pun  boleh minum tau janji sihat . hehe

Juzfit juga membantu Muka kelihatan segar dan tidak kusam :) , sentiasa senyum lebar ja! hehe 





JuzFit diformulasi dari 100% bahan semula jadi 7 extrak campuran buah-buahan khusus untuk kecantikan dan kesihatan

Antaranya
  1. Garcinia Cambogia yang boleh mengurangkan berat badan dan pembentukan lemak selain berfungsi mengurangkan kolestrol dan menambah tenaga 
  2. Acaiberi pula membantu mencerahkan kulit dengan sekata serta membantu mencuci tubuh dan mengdetoksifikasi bagi melegakan haid bulanan wanita. 
  3. Prun berperanan sebagai menghalang penyerapan karbohidrat yang berlebihan yang mengakibatkan pengumpulan lemak 
  4. Kurma merupakan makanan sunnah dan kaya dengan karbohidrat dan nutrisi bagi menambahbaik tenaga.






 Antara Kelebihannya lagi :-


  1. Membakar lemak 200% lebih efektif
  2. Mengawal selera makan dan anda akan merasa tidak selalu lapar
  3. Menambah tenaga
  4. Membaiki sistem pencernaan
  5. Meningkatkan imunisasi badan
  6. Sebagai Antioksidan juga dan mengoptimalkan proses detox


Juzfit 
  • Tiada kesan sampingan 
  • Dijamin Halal Toyibban 









saya dah cuba , masha Allah, memang memberi energy lebih! ehheeh

cara minum dia pun mudah ja. Tidak perlu bancuh , hanya 2 sudu sehari pagi dan malam.

Tunggu testimoni saya dalam blog seterusnya nanti ya! Beli jangan tak beli  tau sekarang ni ada promosi lak , 
  • POSTAGE FREE
  • BELI 2 KE ATAS DAPAT DISKAUN! 




Harga : 1 botol 250 ml / anggaran pemakanan 2 minggu RM 70 Semenanjung /  RM 80 Sabah & Sarawak 


PESANAN PENAJA: WAJIB JAGA PEMAKANAN EAT CLEAN, EXERCISE , MINUM AIR 3-4 LTR  UNTUK LIHAT KEBERKESANAN JUZFIT DALAM TEMPOH 5 HARI SAHAJA.


 Info lanjut, boleh layari sesawang berikut : 
 Instagram : JuzFitOfficial 
Hubungi : 016-6606890 / 016-6656490 





2 comments: