"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Tuesday, 5 January 2016

Blanco Set Nanafa Beauty

                                Selfie dengan product nanafa live dari bilik garden view Agrofarm Homestay Melaka,

 Kita ni orang perempuan mesti nak cantik ,bersih , bebas dari kulit berminyak ,jerawat, jeragat dan macam macam lagi kan. Bila Jaga kulit kita dengan baik, bertambah keyakinan lagi bila kulit bertambah gebu halus mulus .

Saya share product yang dapat membantu kita bebas dari masalah ni.. Tagline nya berbunyi gini Licin Monne, Putih Seppo,Memperkenalkan Product Nanafa Beauty.

Serum Nanafa Blanco set
Yang bestnya Product Serum Nanafa Beauty ni, Serum ni bertindak sebagai antiseptic membantu melindungi kulit kita dari jerawat. Mengandungi Herba Canadian Willow yang bertindak sebagai anti microbic.

Cara penggunaannya senang ja apply ja kat kulit muka dengan jari secara bulatan.

Nanafa Beauty Blanco Bar

Bau sabun dia wangi ,lembut ja kulit saya.

cara penggunaan pun mudah ja. apply pagi dan malam dekat muka dan leher secara pergerakan bulatan jugak.

Fungsi :-

Membersihkan kulit, menghilangkan garis-garis halus di muka, dan mencegah dan melindungi kulit.



Sekarang ni ada promosi tahun baru 2016 tau. Hah tunggu apa lagi, hehe. Cepat cepat order tau, layari Fb Nanafa Beauty sebelum tamatnya promosi..

KELEBIHAN Nanafa Beauty Blanco Set

��
  • Menghilangkan jerawat Pasir
  • Menghilangkan jerawat batu
  • Mencerahkan kulit secara sekata
  • Memudarkan parut jerawat
  • Mengekalkan kelembapan kulit wajah
  • Mengecilkan pori-pori kulit
  • Menganjalkan dan menyegarkan kulit
  • Sungguh menjimatkan
  • Semulajadi
  • Membuang toksin dalam kulit


Untuk maklumat lanjut, boleh terus layari

Alamat : NANAFA JUTA BEAUTY, Lot 674, Jalan Setapak, Pengkalan Chepa, 16100 Kota Bharu , Kelantan.No tel : 0164126546 / 0169806500

4 comments:

  1. memang best pakai produk dia...sabun dia pun bau sedap.

    ReplyDelete
  2. Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

    ReplyDelete
  3. hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  4. makin cantik la cik yam kita ni hehehee

    ReplyDelete