"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Thursday, 9 June 2016

Photoshoot kbba raya - hebatnya sesebuah komuniti

1st time  join photoshoot ni, kali ni dengan family kelab blogger ben ashaari memang mantop letop semuanya masha Allah.


Pertama sekali , terima kasih pada abang ben founder kbba9 , sebab bagi peluang sertai photoshoot raya kbba9 dan penaja yang menaja photoshoot kbba9 =) 

Senarai Penaja 
Lokasi : MATIC

PhotoG : ABANG DINO & LALA HUSNA
Lala Husna :- Amazing Muslimah photoghrapher 



Baju / Jubah / Instant Shawl Blogger Wanita
Makanan
Banner & Props


Jubah Blogger Lelaki


Pin Hijab
FB : VONAISH
IG : VONAISH

Make Up Artist ( MUA )
Senarai Penuh Instagram MUA ( Make Up Artist )
Rita Rahman @ritarahmanmua
Wiwin @makeupbywinwin
Fetriany Laribe @fetriany
Farizsha @farizsha_mua
Nana@put3ratnasari
Alkazam@alkazamdacute
Mimie Zoll@makeup_mimiezoll
Rai@raihana.basar
Mojie @iamizuansani
Aresue @aresue86
Syud@syuhada_said
Maryam@wearemarymary
Erin Lokman@makeup_bye
Hasliza @_violetgrape
Farina@farinabasneemakeup
Fida Ramli @byfidaramli
Wanie @wanie_touch
Rose @byrmroses
Zana Zack @zanazack

Muka blogger blogger kbba lepas di touch up dengan MUA masing2 , Masha Allah . cantiknya .. saya pun masih tak percaya "This is me?" haha.




Ni MUA yang touch up muka saya sis Erin Lokman




Tak lupa juga blogger razzwey yang ajar kami posing2 maut , betul2 praktik ni masa kelas fotografi hari tu . hehe.. letopzz!
Nah saya kongikan hasilnya : -

                                                  terasa feeling di awang awangan ni . hahaha

 Jom layan gambar photoshoot hari tu :-









 Meriah ya amat, bestnya dapat berkumpul ramai2 ahli kbba9 , kuatkan silaturrahim antara kami, ada yang 1st time saya jumpa kat sini,. heee. yeyy, saya suka saya suka , lagi lagi semunya sporting ! Harap dapat jumpa lagi macam ni akan datang ^_^








4 comments:

  1. Perghh yam ! Nampak muka arabic lepad makup . Cun cun

    ReplyDelete
  2. terbaiklah yam....terus jadi header blog.....

    ReplyDelete
  3. Artikle yang sangat keren, semoga sukses selalu

    Ingin Liburan Ke paket wisata karimunjawa dengan aman dan nyaman di karimunjawa ? Ingin Paket Wisata Karimunjawa dan gak murahan? Hubungi Kami "Raja Karimunjawa" biro lokal asli Karimun jawa . Untuk Book Paket Karimunjawa dan Tour Karimunjawa , silahkan hubungi kami karena kami biro karimunjawa dan trevel karimunjawa terpercaya. Paket wisata karimunjawa Murah tapi mewah, murah tapi gak murahan. Kepuasan Paket Wisata Karimunjawa anda di pulau Karimunjawa adalah kebahagia'an dan tujuan kami. Terimakasih telah mempercayakan paket wisata karimunjawa bersama kami Agen Wisata Karimunjawa dan furniture jepara. silahkan Untuk booking paket lebaran karimunjawa dan paket tahun baru karimunjawa

    ReplyDelete