"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Monday, 5 September 2016

Buffet Seafood Galore Hanya di Retro Cafe, Vivatel Hotel


Pakej Seafood Galore pada hari Jumaat dan Sabtu sahaja bermula jam 6 petang sehingga 9.30 malam. 
Harga yang  sangat berbaloi dengan apa yang disediakan iaitu RM88 nett dewasa dan RM48 nett untuk kanak-kanak bawah 12 tahun. Tempat yang sangat selesa tenang sangat berpuas hati :)



Semua seafood segar segar, oyster dia rasa lemon juice kat atasnya sedap sangat. Memang menyelerakan , chefnya pun sporting belaka. hee .. Berkali kali tambah dibuatnya. 






Yang ni siapa suka makan kari kepala ikan dengan roti dicicah kari. sedap! ada juga yong tau fu  seafood semua. Dunia Seafood la senang cerita! :D












                                                   Salmon pun ada :)






                              Ada 3 pilihan spagheti dengan sosnya .. 
                                    bahan bahan utamanya seafood, pilih saja nak apa
                                                      








Ketam, kerang, udang galah nak bakar boleh, nak steam boleh.. 
dah la harga berpatutan banyak pula pilihannya.








                                                   Nyum nyum, sungguh menyelerakan!

Pada yang naik public transport jangan risau ok Vivatel Hotel ni Nearby lrt Miharja je, korang boleh naik jambatan dari lrt je.



Untuk maklumat lanjut boleh dapatkan detail kat bawah ni…
Tel: 03-9205 8888
Website: www.vivatel.com.my
Facebook: VivatelKL

1 comment:

  1. nampak segar-segar belaka seafood tersebut. harga pun not too bad. saya prefer buffet yang macam ni berbanding lunch buffet yang rasanya terlalu berat untuk perut saya :)

    ReplyDelete