"Jadilah seperti pohon rendang yang berbuah; dibalingkan dengan batu, tetapi diberikan buah sebagai balasan." ~Hasan Al-Banna~

Tuesday, 22 January 2019

Blouse Fesyen Plus Size di kedai online Zucca Butik


Assalammualaikum semua, Hi! :) Hari ni saya nak kongsikan Kedai online yang menjual blouse wanita plus size yang murah dan muslimah trendy.

Saya sekarang ni lepas beranak dan menyusu baby memang susah sangat nak pilih baju  kat kedai, bila berkenan masuk fitting room try blouse tak muat , walaupun dah pilih size besar. Masuk tahun baru nak berbaju baru cuci cuci mata terjumpa instagram https://www.instagram.com/zucca.butik/







Zucca butik ni macam2 pilihan fesyen ada, design lawa lawa bajunya. Geram rasa nak borong semua je. RM39 sahaja mana nak dapat kan kat tempat lain. Free pos pulak atas RM100 .

Apa lagi saya pujuk2 suami shooping la baju. Suami kata pilihlah 3 free pos. Baru bayar hari ni lusa dah sampai senang cerita fast delivery. Service tiptop. Memang puas hatilah really love it nak repeat order lagi! :) Highly Recommended. Size pun tepat. Ada free gift eye mask and facial mask.







Bajunya sangat selesa,kain sejuk tak panas , sekarang ni lak cuaca panas.. Material kainnya lembut senang bawak travel baju tak cepat kedut.


Sesuai dan highly recommended untuk badan yang bersize 42, 44, 46 yang susah cari size di kedai . Shopping sekarang di zucca butik ok! :)


Jom cuci cuci mata di website https://zucca.com.my/ ada banyak pilihan confirm rambang mata :) Dekat Shopee Cari Zucca.Butik.



Korang boleh juga whatsapp di : 017 329 7822

2 comments: